Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Stekpluggen voor een optimale resultaat

Wist jij dat je met stekpluggen de planten gecontroleerd kan laten groeien? Door dit op de juiste manier te gebruiken zul je merken dat het resultaat verbluffend is! Zelf ben ik sinds een paar maanden druk bezig met het kweken van groenten en bloesem. Ik heb er toen specifiek voor gekozen om binnen te kweken. Daar zijn de temperaturen wat stabieler als dat je het buiten zult neerzetten. Enfin, ik wilde mijn assortiment wat gaan uitbreiden. In ieder geval meer dan dat ik op dat moment in de kamer had staan. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet wat mogelijk was om te kweken. Tijdens mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van De Hobbykweker.

De stekpluggen gekocht

Aangezien ik al wist dat ik meer wilde gaan kweken zag ik de stekpluggen staan. Ideaal om daar de zaadjes in te doen en de stekplug zijn werk te laten doen. Zo kon ik de zaadjes goed in de gaten blijven houden. Bovendien weet je dan ook precies wanneer je het over moet poten en dat is wel zo prettig.