Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Kunstgras van verschillende kwaliteiten te koop

Kunstgras

Kunstgras kopen, kan je zeer makkelijk bij het bedrijf Top Kunstgras doen. Je kan hier in slechts drie Kunstgrasstappen een mooie grasmat laten leggen of zelf gaan leggen. Ben jij er nog niet helemaal uit hoe jij het beste een mooie mat in de tuin kan laten leggen, dan neem je contact op met het bovenstaande bedrijf. Je kan via hun website een bezoek aanvragen. Er komt dan een adviseur bij jou op locatie en bekijkt de mogelijkheden. Tevens neemt hij verschillende kunstgrasstalen mee en zo kan jij zien wat de verschillen producten zijn die zij hier verkopen. 

De adviseur was bij ons thuis geweest en heeft ons veel uitleg gegeven onder de diverse mogelijkheden. Nadat wij eerst nog een offerte hadden aangevraagd en hier binnen 24 uur antwoord op hadden gekregen, hebben wij de bestelling de deur uit gedaan.

Wij hebben het mooiste kunstgras, van de buurt, in onze tuin liggen

KunstgrasDe adviseur heeft ons heel veel kunnen uitleggen en laten zien. Dit maakte het er voor ons makkelijker op om hier een keuze uit te maken. Wij wilden namelijk een stuk gras in de tuin hebben, waar wij een tuinset op konden zetten. Voordeel hiervan is dat het geen onderhoud nodig heeft en daar doen wij het voor. Wij hebben ervoor gekozen voor een stuk gras, wat je regelmatig kan gebruiken. Een siergras noemen zij het hier. Maar voor een meer intensiever gebruik, kan je kiezen voor een kind en dier model. Zo heb je hier veel mogelijkheden om een keuze uit te maken.

Inmiddels hebben wij ons kunstgras al in de tuin liggen. Dit hebben wij laten leggen, omdat wij er zelf niet zoveel verstand van hebben. Bovendien weten wij dat het door dit bedrijf zeer goed wordt gelegd.  Wij geniete nu van een zeer mooi, onderhoudsvrij gazon in onze tuin.