Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Magazijn stellingen

Een van de belangrijkste componenten van magazijnactiviteiten zijn magazijn stellingen. Dit integrale onderdeel van magazijnactiviteiten zorgt voor een efficiënte en veilige distributie van voorraad van punt A naar punt B. Magazijn stellingen worden gebruikt in grootschalige magazijnen en winkels om te helpen bij de veilige en efficiënte verplaatsing van bulkmaterialen. Sommige magazijn stellingen worden specifiek gebruikt voor specifieke doeleinden, terwijl andere flexibel zijn, wat een breed scala aan opties mogelijk maakt. In deze gids bespreken we enkele basisinformatie over magazijn stellingen. We zullen bespreken wat magazijn stellingen zijn, hoe ze werken en welke soorten magazijnstellingen beschikbaar zijn voor een typisch bedrijf. Wat zijn magazijn stellingen? Magazijnstellingen zijn een gespecialiseerd opslagsysteem voor materiaalbehandeling dat is ontworpen om materiaal op de juiste manier op pallets op te slaan. Hoewel er verschillende algemene soorten palletstellingen zijn, maken alle soorten de veilige opslag van gepalletiseerde goederen mogelijk in meerdere gestapelde verticale rijen met verschillende niveaus.

Een open rek dat tal van parallelle werkoppervlakken biedt

Rollenrek (ook wel palletstellingen genoemd) is een open rek dat tal van parallelle werkoppervlakken biedt voor het opslaan van artikelen. Het stellingsysteem kan bestaan ​​uit een reeks gebogen of rechte rekken die op elkaar kunnen worden gestapeld om de diepte van de opslagruimte te vergroten. Deze stellingen worden veel gebruikt in grote magazijnen en staan ​​bekend om hun sterkte en duurzaamheid. Ze kunnen ook worden aangepast met verschillende accessoires zoals planken, haken, wielen en andere speciale functies. Verticale opslagsystemen (VDS) zijn ook populair in magazijnen en winkels. VDS gebruikt bovenloopkranen om te helpen bij het laden en lossen van goederen.

Stack Racks en Tote Racks

Stack Racks en Tote Racks zijn twee andere veelvoorkomende typen. Stapelrekken zijn vergelijkbaar met VDS omdat ze toegang geven tot items met behulp van hellingen of ladders. Stapelrekken en bakkenrekken kunnen echter zwaardere goederen bevatten, omdat ze geen afzonderlijke sporten hebben. Om deze reden zijn de meeste stapelrekken en bakkenrekken nodig om zwaardere goederen te kunnen dragen. Met zoveel verschillende soorten magazijnstellingen die tegenwoordig beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke het beste is voor uw specifieke opslagbehoeften.