Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Ook geschikt voor kantoren en winkels

Statisch Zonwerende Raamfolie

Folie voor de ramen is niet alleen geschikt voor thuis in de woonkamer of de keuken. Bedrijven en winkels kunnen er ook eenvoudig gebruik van maken, behoudt de privacy op je kantoor door een strook raamfolie aan te brengen. Op deze manier ziet niemand met wie je in gesprek bent, voor eventuele klanten is dit ook een fijner en vertrouwelijk gevoel. Ook bij verschillende praktijken van bijvoorbeeld behandelcentra wordt de folie ook vaak gebruikt.  

Statisch Raamfolie Stripes

Folie voor de voordeur 

De voordeur is ook vaak een plaats waar er naar binnen gekeken kan worden, een gordijn is een optie om op te hangen maar geeft vaak een rommelig beeld en past zeker niet bij een moderne woning. Met raamfolie op de voordeur beperk je niet alleen de inkijk, je geeft je deur ook nog een decoratieve en moderne look. Je kunt ook zonwerende folie gebruiken, zo voorkom je dat er warmte door de folie heen komt en blijft de hal lekker koel. Vele verschillende soorten folie zijn in het assortiment te verkrijgen van tafelzeilonline.nl.  

Folie

Beperk verkleuring van je meubels 

Komt regelmatig de zon in je woonkamer dan zul je gemerkt hebben dat gordijnen en bijvoorbeeld muren verkleuren. Door het gebruik van raamfolie beperk je dat de zon in je huis komt, dit houdt in dat er ook minder verkleuring op zal treden bij je spullen. In het assortiment van tafelzeilonline is er meer dan voldoende keus waaruit je kunt kiezen, houd je van strak en modern of dieren en bloemen? Alles is mogelijk om aan te brengen op de verschillende voorwerpen.