Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Een barkruk cognac voor in huis 

barkruk cognac

Als je houdt van een vintage/retro huis interieur, dan past een barkruk cognac hier goed bij. Cognac is een warme kleur, die voorkomt in verschillende kleuren zoals licht bruin of roodbruin. Het is dus ook zo dat deze barkruk een wat oudere stijl weergeeft, en dus goed tot zijn recht komt bij andere retro meubels. 

Natuurlijk hoeft dit niet per se, en met de stalen poten past een barkruk cognac ook goed bij een industriële wooninrichting. Je kan deze kruk gebruiken voor je dagelijkse koffiemomentje, of je kunt er huiswerk op maken. Ook is een barkruk cognac goed te gebruiken voor achter een balie, omdat het vaak een zachte zitting en een rugleuning heeft. 

barkruk cognac

Oudere stijl in je interieur 

Als je houdt van retro stijlen, dan kun je er dus voor kiezen om je huis hiermee in te richten. De barkruk cognac is dus een goed voorbeeld ervan, maar hiernaast kan je ook nog oudere barkrukken verkrijgen die stammen uit de jaren ‘50 en ‘60. Deze stoelen zijn goed geschikt voor bijvoorbeeld een make up stoel, of voor bij de kapper. 

Het geeft hoe dan ook een retro sfeer af, en dat is waar het om gaat als je van zulke stijlen houdt. Omdat cognac barkrukken dus al van vroeger af bestaan, zijn deze ook vaak te vinden bij familie en vrienden. Als je er dus in geïnteresseerd bent, is het aan te raden om bij hun te vragen of je er eentje mag testen.