Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Lifestyle meubels gezocht? Ga naar Wortman!

Wanneer jij net als ik houdt van lifestyle meubels, dan wil ik je graag wijzen op Wortman, een meubelmakerij in Alphen aan de Rijn. Toen mijn vriendin en ik een eigen woning toegewezen kregen, waren we dolblij. We moesten nog even wachten voordat we erin konden, maar waren al snel druk bezig met brainstormen over hoe we deze woning ‘ons’ huis konden maken. Een plekje voor onszelf, waar we lang zullen wonen. In onze zoektocht naar meubels stuitte ik op Wortman, ik liet de website aan mijn vriendin zien en ook zij werd erg enthousiast. Al snel besloten we om meubels te laten vervaardigen door Wortman.

lifestyle meubelsMeubels volledig naar jouw wensen

Het mooie aan Wortman is dat zij jouw lifestyle meubels op maat en volledig naar wens kunnen maken. Mijn vriendin en ik verschillen soms van mening als het aankomt op meubels, maar de medewerkers van Wortman kwamen met ideeën voor onze meubels waar wij allebei tevreden mee waren. In een persoonlijk gesprek gaf de medewerker voorbeelden en kregen wij de gelegenheid om aan te geven wat onze smaak is wat betreft style, kleur en materiaal. Ook hadden we vragen waar we uitgebreid antwoord op kregen. Dit vonden we erg fijn, het zorgde ervoor dat we ons gehoord voelden. Tijdens het gesprek werd al snel duidelijk wat wij wilden en wat bij ons pasten wat meubels betreft. De medewerker stuurde ons een kostenplaatje en de kosten voor het maken van de meubels viel ons erg mee, het paste zelfs in ons budget.

Goed geholpenlifestyle meubels

Het fijne gesprek met de medewerker van Wortman gaf ons een goed gevoel en zorgde ervoor dat wij uitkeken naar onze op maar gemaakte meubels. Toen ze binnenkwamen konden we niet wachten om ze uit te pakken en in elkaar te zetten en het was inderdaad volledig naar onze wens. We zijn erg tevreden met de meubels!