Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Velux verduisterend rolgordijn

Dakraam

Een dakraam is tegenwoordig in bijna iedere woning te vinden. Het zorgt ervoor dat de zolderkamer veel meer mogelijkheden kan bieden. Daarom is het zeker aan te raden om deze dakraam te behouden of te plaatsen, mocht de woning nog niet voorzien zijn van een dakraam. Naast de vele mogelijkheden die een dakraam kan bieden, kan het dakraam ook voor bepaalde irritaties zorgen. Dit komt voornamelijk door het zonlicht en de warmte, die de zon met zich meebrengt. Daarom is er gelukkig een Velux verduisterend rolgordijn.

Deze irritaties hoeven niet een reden te zijn, om een dakraam weg te halen of om van deze goede investering af te zien. De voordelen en mogelijkheden die een dakraam met zich meebrengt, zijn erg belangrijk. Daarom is het beter om een oplossing te zoeken in plaats van ervoor te kiezen, om van een dakraam af te zien. Dit zorgt ervoor dat er gebruik gemaakt kan worden van het dakraam, zonder irritaties te krijgen. Dit kan door een “dakraam accessoires” aan te schaffen. Een Velux verduisterend rolgordijn is dan ook de ideale oplossing.

Wat zijn nou de meeste voorkomende irritaties die een dakraam met zich meebrengt? Er zijn verschillende irritaties die een dakraam met zich mee kan brengen. De meest voorkomende is het zonlicht, wat net op het verkeerde moment en plaats schijnt. Dit is erg vervelend wanneer de zolderruimte gebruikt wordt als verblijfruimte, werkruimte of een ruimte waar activiteiten gedaan worden. Door een goed gordijn aan te schaffen, zal dit probleem zeker opgeloste worden. dan is het mogelijk om van een dakraam te genieten, zonder last te hebben van deze problemen.

Bepaal zelf wanneer het zonlicht naar binnen schijnt!

Door een Velux verduisterend rolgordijn aan te schaffen, worden alle problemen die een dakraam met zich meebrengt opgelost. Deze accessoires zorgt er namelijk voor, dat het zonlicht niet meer naar binnen kan komen. Velux verduisterend rolgordijn is bedoeld op het zonlicht tegen te houden. Dit geld overigens niet alleen voor het zonlicht maar ook voor daglicht, dat op ongewenste momenten naar binnen komt schijnen. Op die manier kan er ook goed gebruik gemaakt worden van de zolderkamer. Dit zonder irritaties of op een ongezonde manier.

Door een Velux verduisterend rolgordijn te plaatsen, is het mogelijk om zelf te bepalen hoeveel zonlicht of daglicht er naar binnen komt. Het hangt er namelijk van af, hoever het gordijn dicht is. Daarom is het mogelijk om geen zonlicht of daglicht naar binnen te krijgen, een beetje of juist wel. Met dit rolgordijn heb je er zeker volledig zelf grip op.  Dit geld dus zowel voor de hoeveelheid zonlicht of daglicht als voor het moment wanneer er zonlicht naar binnen komt.

Een Velux verduisterend daglicht is ook speciaal gemaakt, voor mensen die soms geen behoefte hebben aan de zon. Daarom heeft dit rolgordijn ook de mogelijkheid, om te ruimte te “verduisteren”. Daarnaast heet dit rolgordijn ook meer effect dan een regulier rolgordijn. Dit komt omdat het rolgordijn extra mogelijkheden biedt. Wanneer dit gordijn dicht is zal het zeker niet mogelijk zijn, dat er licht naar binnen komt schijnen. Daarom is dit ideaal voor wanneer de ruimte gebruikt wordt als slaapkamer.