Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Tuinkamers als tuinkantoor gebruiken: het kan

overkapping

Ben jij het ook zo zat om thuis te werken? Sommige mensen vinden het heerlijk, anderen worden er helemaal gek van. Als je een fijne werkplek wil maar in je huis geen plek hebt, kies dan voor tuinkamers. De tuinkamer is een extra kamer die je maakt in je tuin. Daar kun je vervolgens een kantoor van maken. 

Zelf een tuinkamer maken

Heeft jouw tuin geen schuur, tuinhuisje of garage? Wat houdt je tegen om er zelf een te maken! Bij woonwinkels kun je de benodigdheden kopen. Dit is handig als je niet zelf al een tuinhuisje hebt dat je kunt gebruiken als tuinkamer of tuinkantoor. Ben je echter niet zo handig? Dan is het niet slim om zelf aan het bouwen te gaan want een tuinkantoor maken is ingewikkeld. Je moet immers ook stroom en misschien wel water hebben in je kantoor. Gelukkig zijn er ook experts die je kunnen helpen jouw tuinkamer te realiseren. 

overkapping

De scheiding tussen werk en privé

Het schijnt heel slecht te zijn om te werken in je slaapkamer. Dat is omdat je hersenen de slaapkamer steeds minder gaan associëren met slapen. En ja, dan kom je op den duur moeilijker in slaap. Nu is het niet zo waarschijnlijk dat je in de slaapkamer gaat werken. Het is slechts een voorbeeld. Want ook als je in een andere kamer in het huis werkt, is het lastig om voor jezelf de grens tussen werk en privé te trekken. Tuinkamers helpen je dus hier een einde aan te maken want je hebt een apart kantoor dat niet eens in hetzelfde huis is, laat staan in dezelfde kamer.