Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Tips tegen schimmel

6 soorten vocht- en schimmelproblemen in huis

Heb je problemen met vocht in je muren, in je vloeren of op andere plekken in je huis en weet je niet wat je moet doen? Wil je schimmel in huis verwijderen? Schakel de specialisten in van Kelderwaterdicht. Zij regelen alles voor je in je huis wat te maken heeft met schimmel. Er is geen probleem te groot voor de mensen van Kelderwaterdicht. Optrekkend vocht, schimmel op de muur, vochtige muren, vochtbestrijding , kelderlekkage en de kelder waterdicht maken, de experts doen het allemaal op een deskundige wijze. 

Probleem 1: Optrekkend vocht

  • Dit is een veel voorkomend probleem. Woningen zijn tegenwoordig net iets te goed geïsoleerd waardoor vocht kan opstijgen. Kelderwaterdicht zorgt voor een permanente oplossing.

Probleem 2: Schimmel op de muur

  • Je kan je schoonfamilie of je vrienden niet uitnodigen met al die vlekken op de muur. Los daarvan kan het ook gevaarlijk zijn want de schimmels kunnen giftig zijn. Schakel Kelderwaterdicht in om de schimmel problemen op te lossen. 

Probleem 3: Vochtige muren

  • Helaas zijn vochtige muren niet zo maar op te lossen door nieuw behang of een nieuwe laaf verf, het vocht zal zich vestigen in de muur en ook de nieuwe laag verf of behang laag vochtig maken. Hierdoor blijf je bezig met behangen/verven. 

Probleem 4: Vochtbestrijding

  • Dit is precies wat Kelderwaterdicht doet, heeft verder geen uitleg nodig. De 25 jaar aan ervaring zegt al genoeg. 
  • Je kan vocht ook tegen houden door je huis te ventileren.

Probleem 5: Kelderlekkage

  • De spullen in je kelder wil je droog houden. Een lekkage daar is vervelend en kan voor problemen zorgen. Deze problemen zijn te voorkomen of op te lossen door de mensen van Kelderwaterdicht. 

Probleem 6: Kelder waterdicht maken

  • Een lekkage kan zorgen voor een overstroomde kelder waardoor uiteindelijk alles nat is. Dat wil je natuurlijk niet, dus je kan ook bij dit bedrijf je kelder waterdicht laten maken. 

Kijk voor meer informatie over het weren van vocht in je huis of het maken van een afspraak op www.kelderwaterdicht.nl/