Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Makelaar Rotterdam Blijdorp

Makelaar Rotterdam Blijdorp ziet dat Rotterdam Noord erg in trek raakt bij jonge woningkopers. Vooral mensen tussen 25 en 40 jaar tonen interesse in een woning in dat gebied. Volgens Makelaar Rotterdam Blijdorp komt dat met name door het vele groen dat in de wijk te vinden is. Er zijn talloze waterplassen waarlangs kan worden gerecreëerd. Twee grote parken zijn een aantrekkelijke locatie, vooral als het mooi weer is. In het Roel Langerakpark, vlak achter diergaarde Blijdorp, worden regelmatig activiteiten georganiseerd. In het Vroesenpark heb je de gelegenheid om te zonnebaden, chillen of te barbecueën.

Makelaar Rotterdam Blijdorp benadruk bereikbaarheid

Een groot pluspunt van Rotterdam Noord is volgens makelaar Rotterdam Blijdorp dat dit gebied uitstekend bereikbaar is, zowel vanuit de rest van het land als vanuit het centrum van de stad. Per auto ben je vanaf de rondweg zo in de wijk. Het centrum van de stad, dat op een korte afstand ligt, is op verschillende manieren bereikbaar. Je kunt de afstand gemakkelijk fietsen. Wie daar geen zin in heeft kan kiezen voor Randstadrail, de tram of voor de metro. Daarmee ben je in een paar minuten op je bestemming.

Oudere woningen in vele soorten

Door makelaar Rotterdam Blijdorp is lastig aan te geven welke woningen het meest in trek zijn onder de woningzoekers. De woningen zijn voor het overgrote deel gebouwd tussen 1930 en 1960. Er zitten woningen bij in typische volksbuurten, maar volgens makelaar Rotterdam Blijdorp zijn er ook prachtige statige woningen aan chique lanen te koop. Veel van de hippe woningkopers, zien er niet tegenop om die oudere woningen te verbouwen voordat ze er gaan wonen. Dan hebben ze de kans om de huizen volledig aan te passen aan hun wensen. En dan beschikken ze over een prachtig eigen stekje in een hippe wijk.