Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Geniet van je eigen momentje

Van Heck badkamers

De badkamer is de enige ruimte in huis waar je even kunt genieten, even lekker tot rust komen met een heerlijke douche of een lekker bad. Je kunt de badkamer inrichten in verschillende stijlen, van strak, licht en modern tot donkere accenten en klassiek. Bij Van Heck badkamers vind je badkamers die geschikt zijn voor iedere woning, zowel nieuwbouwwoningen of een klassieke woning. De mooiste badkamermeubels, van eikenhout gemaakt met unieke kenmerken.

Met de hand gemaakt

De badkamermeubels van Van Heck badkamers zijn met de hand vervaardigt, daarom zie je ook de unieke kenmerken van een badkamermeubel terugkomen. Er is eikenhout gebruikt voor het maken van het meubel, een perfecte houtsoort omdat je hierbij goed de eigenschappen kunt zien. Geen meubel is hetzelfde, waar de een een knoest heeft is de andere helemaal gaaf. Soms een oneffenheid door de natuurlijke reactie van het hout, al met al prachtige natuurlijke meubels.

Voor moderne en klassieke badkamer

Juist de combinatie van klassiek en modern maakt een badkamer zo bijzonder, een moderne badkamer met een badkamermeubel van hout geeft net even die andere sfeer. Ook andere accenten die je kunt gebruiken in de vorm van een mooie kraan, uitgevoerd in mat goud kunnen je badkamer net dat beetje extra geven wat het nodig heeft. Ook voor andere elementen van je badkamer zoals een bad of toilet, in verschillende uitvoeringen kun je terecht bij Van Heck badkamers. In de webshop vind je veel verschillende stijlen meubels en accessoires voor de badkamer.