Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Bruynzeel: van potlood tot buitendeur

Outlet

Bruynzeel is voor velen een bekend merk. Bekend van kleurpotloden en keukens maar ook van vloeren en zelfs sanitair. Daarnaast hebben ze ook deuren voor binnen en buiten. Bruynzeel is ontstaan als timmermansbedrijf. Dat verklaart de diversiteit in producten. Onder de divisie home products vallen sanitair, vloeren, horren en deuren.

Bruynzeel deuren voor binnen

Bruynzeel

Bruynzeel staat voor kwaliteit in al haar producten. Dus ook als het gaat om deuren. De deuren zijn in een woning vaak een beetje een ondergeschoven kindje. Toch zijn het, als je er wat langer over nadenkt, essentiële elementen in een huis. Binnendeuren zijn de verbindingen tussen verschillende ruimtes. Deuren worden vaak ook dichtgehouden waardoor je er veel van ziet. Daarom drukken ze best wel een stempel op het interieur, al heb je dat niet direct zo in de gaten. Er zijn daarom verschillende stijlen deuren. Kiest voor modern of voor landelijk, voor een deur met glas of juist een eenvoudige strakke deur.

De keuze voor een buitendeur

Binnendeur

Ook voor de buitendeuren is het belangrijk om een goede keuze te maken. De buitendeur is de grens tussen binnen en buiten. En ongewenste bezoekers moeten wel buiten blijven. Een goede degelijke deur die veilig is voor inbraak. Daarnaast is de buitendeur ook datgene wat bezoekers zijn van jouw huis. Je wilt graag dat je huis er netjes uitziet en de buitendeur is daar ook een onderdeel van. Een mooi design dat past bij jouw woning geeft je huis net dat beetje extra.

Kwaliteit heeft een prijs. Maar gelukkig kun je ook A merken zoals Bruynzeel bij outlets krijgen. Zo kun je bij Outlet Z in Zutphen terecht voor deuren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Breng dus zeker eens een bezoek aan deze outlet of bekijk de website. Je kunt hier ook online bestellen.