Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Blaas jouw kantoor een nieuw leven in  

Interieur 3

We naderen langzaam het eind van het jaar en misschien zit je wel te denken aan een nieuw interieur voor jouw kantoor het komende jaar. Meubels op een andere plek, een nieuwe kleur op de muur… Of misschien wil je het juist groters aanpakken en jouw kantoor een compleet nieuw leven inblazen door het volledig te laten renoveren. Het is best een grote klus om zelf aan te pakken. Want hoe maak je nou precies een indelingsplan? En wat komt er nou bij kijken om de muren van je kantoor echt geluidswerend te maken?

Wie zet je op de zaak?

Je hoeft het gelukkig allemaal niet alleen te doen. Er zijn specialisten die precies op dit gebied zijn opgeleid en weten hoe je zo’n grote klus het beste kunt klaren. Zo’n iemand noem je een kantoor architect. Een kantoor architect helpt jou onder andere bij het maken van een indelingsplan. Ook kijkt deze persoon met jou mee naar welke plannen realiseerbaar zijn en welke juist niet, met wat voor materialen er gewerkt kan worden en misschien stelt de architect wel ontwerpen voor die jij van tevoren niet had durven dromen. Kortom, gedurende het renovatieproces is de kantoor architect jouw steun en toeverlaat.

Waar kun je terecht met je klus?

Je ziet het helemaal voor je: met een big smile werk je vanachter je laptop op jouw gloednieuwe kantoor. Je weet ook dat je niet in je eentje de handen uit de mouwen hoeft te steken. Nu rest er nog één prangende vraag: waar haal je nou zo snel een kantoor architect vandaan? Bij Julia+ zit je volledig op het juiste adres. Ook als je je kantoor wilt herinrichten of juist de akoestiek wilt verbeteren. Niet alleen het interieur, maar ook het exterieur kan worden aangepakt. Maak een afspraak om samen jouw plannen te bespreken. Wie weet zit je voor het nieuwe jaar nog te schitteren in jouw nieuwe kantoor.