Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Zoeken naar een hovenier nabij Leiden

Voor mijn tuin ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die het kan aanleggen. Daarom typte ik, bij de wel bekende zoekmachine van het internet, hovenier Leiden in. Zo kwam ik op de website terecht van Lindenbosch. Dit was precies wat ik zocht voor mijn tuin en besloot dan ook om een afspraak te maken met deze onderneming. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf kwam bij mij thuis de tuin bekijken en vroeg welke wensen ik heb voor mijn tuin. Nu zit ik graag in de tuin maar het onderhouden vind ik drie keer niks. Dit nam deze medewerker mee in zijn ontwerp en ging dan ook aan de slag.

Een mooi ontwerp

Na een paar dagen kreeg ik het ontwerp van mijn tuin te zien, die door de medewerker van hovenier nabij Leiden is gemaakt. Het ontwerp ziet er zo mooi uit en de kosten om het zo te laten maken laag, dat ik meteen heb besloten dat zij het mogen gaan aanleggen. Nu zijn de medewerkers van deze onderneming aan de gang en ik ben nu al zeer tevreden, over de tuin, dat deze aanrader nu al op deze blog staat. Kijk anders even op de website van dit bedrijf voor meer inspiratie.