Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Waarom zou je Philips Hue kopen?

Wanneer je kiest voor producten van Philips Hue kopen maak je een hele goede beslissing. Je kunt er namelijk ontzettend veel kanten mee op! Zoveel zelfs dat de mogelijkheden eigenlijk te uitgebreid zijn om in deze blog te beschrijven. Dat gaan we toch proberen, want we zijn er erg enthousiast over. Lees dus snel verder en ontdek de vele voordelen van Philips Hue kopen!

De app

Wanneer je één of meerdere Philips Hue lampen en een Hue Bridge in huis hebt, kun je ontzettend veel verschillende opties instellen via de Hue app op je smartphone of tablet. Deze app geeft je namelijk ontzettend veel controle over je verlichting. Je kunt maar liefst 16 miljoen kleuren kiezen, om maar een voorbeeld te noemen! Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld thema’s die je vooraf zelf creëert. Die set instellingen waar de thema uit bestaat kunnen dan geactiveerd worden om jouw woonkamer met één druk op de knop om te toveren tot gedimde ruimte of een feestzaal. Klinkt dat niet geweldig? Wij vinden van wel!

Syncen

Maar dat is niet alles. Je kunt ook Hue Sync inzetten. Dat is een optie die ervoor zorgt dat de lamp de juiste verlichting meegeeft aan jouw films, games, televisieprogramma of muziek. De slimme technologie herkend de verschillende geluiden, sferen en beelden en geeft daar passende verlichting bij. Op die manier maak je van je woonkamer zo de ultieme game-room, filmzaal of concertruimte! Het is net alsof je er middenin zit.

Slimme verlichting is de toekomst

Zoals je kunt lezen is er ontzettend veel mogelijk met de lampen van Philips Hue. De beschreven mogelijkheden zijn slechts een greep uit alle opties die je ermee hebt. De beste manier om dit zelf te ervaren is door eens in een showroom te gaan kijken, of door ze in je huis te installeren natuurlijk! We weten zeker dat je daar geen spijt van zult krijgen.