Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Stook voorzichtig met open haard of kachel

Ben je op zoek naar een veilige manier om je huis lekker warm te stoken? Behalve een veilige kachel of open haard dien je er dan ook rekening mee te houden dat de schoorsteen veilig is. Dit kun je doen door ervoor te zorgen dat deze met regelmaat geveegd wordt maar het is ook verstandig om de schoorsteen te voorzien van een goed rookkanaal. Dit zorgt er voor dat de kachel of haard meer rendement oplevert maar ook dat de warmte en rook op een veilige manier je huis kunnen verlaten.


Vraag om informatie

Wil je graag dat het veilig is maar weet je niet zo goed hoe dit aan te pakken? Win dan eerst informatie in bij de rookkanalen specialist. Je kunt op de site van Bouw-Handel terecht voor informatie en de juiste bouwonderdelen maar als je er dan nog niet helemaal uitkomt kun je ook altijd nog met hen contact opnemen.
Prijzen en korting

Ze verstrekken je informatie over het juiste rookkanaal dat je ook bij hen kunt aanschaffen tegen de laagste prijs. Vind je hetzelfde product ergens anders toch goedkoper? Dan betaalt deze specialist je het verschil terug en krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling.
Ga voor dubbelwandig

Een veilig rookkanaal is een dubbelwandige variant. Deze is voorzien van twee wanden met daar tussenin een brandvrije en hittebestendige wol. Deze kanalen zijn in diverse soorten en merken verkrijgbaar en het is verstandig om ook een bijbehorende koker die je om het rookkanaal plaatst aan te schaffen. Onderdelen voor bevestiging en installatie vind je ook bij Bouw-Handel.