Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Plastica voor kunststof plaatmateriaal

Kunststof plaatmateriaal is in deze tijd niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Zo zie je steeds meer huizen die voorzien van kunststof plaatmateriaal. Verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten en maten. Plastica is hiervoor jouw leverancier! Zij beschikken over een ruim assortiment waar je eenvoudig uit kan kiezen. Zo leveren zij vier verschillende afmetingen. Doordat zij niet één standaard afmeting hebben zal je merken dat het minder afval oplevert. 

Plastica levert al vanaf 1978 de beste kwaliteit waar jij van kan profiteren. De prijzen die zij hanteren zijn aangenaam. Dan nog niet gesproken over de lange levensduur wat zij jou bieden. In het assortiment van Plastica heb je de plaatmaterialen van Massief NT. Aangezien Plastica dit met plezier aanraadt geven zij er zelfs tien jaar garantie bij! Eigenlijk heb je nu de garantie gekregen dat het altijd mooi zal blijven.

Een zeer vriendelijke service

Wanneer je graag wilt weten wat Plastica voor jou kan realiseren, dan raad ik je aan om de website te bekijken. Uiteraard zal je hier de nodige tips en informatie vinden. Mocht het zo zijn dat je dit graag persoonlijk wenst te horen. Schroom dan niet en neem telefonisch contact op met Plastica!

Hun kennis, ervaring en enthousiasme dragen zij graag over aan jou. Het gebruiken van kunststof plaatmateriaal is voor vrijwel iedere woning mogelijk. Ook qua kleur kan je het zo gek nog niet bedenken of zij kunnen het leveren.

Makkelijk te monteren

Plastica levert niet alleen de platen, ook de bevestigingsmaterialen worden netjes meegeleverd. Neem gerust een kijkje op de bovenstaande website als je graag contact op wenst te nemen met dit bedrijf.