Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Onze keuze voor een Prefab woning

Huis-bouwen

Aangezien we vlot over een eigen nieuwbouw woning wensten te, hebben we gekozen voor een Prefab woning. Een Prefab woning is een woning die op voorhand al gemaakt wordt in het atelier, maar terug in elkaar gestoken wordt op jouw eigen bouwgrond. Zo gebeurt dit allemaal zeer vlot en kan je dus al snel beginnen met de inrichting van de woning. Aangezien de kwaliteit van Prefab woning erg vooruit is gegaan, hebben we dan ook voor een Prefab woning gekozen. Op voorhand konden we dan ook de woning bezichtigen om op die manier een totaal beeld te krijgen van hoe onze toekomstige woning er zou uitzien. Ook wisten we op voorhand perfect wat de woning ons zou kosten.


Deze woning is perfect geschikt als eerste woning. De kost was niet erg hoog en zo hebben we voldoende tijd om uit te kijken naar een iets grotere woning voor wanneer we ons gezin wensen uit te bereiden.

Bouwbedrijf U.Veenstra voor onze Prefab woning


Onze Prefab woning hebben we laten ontwikkelen door Bouwbedrijf U.Veenstra. Ze zijn veelzijdig een bouwbedrijf, ze doen niet enkel Prefab, maar ook andere bouwprojecten. Door hun ruime kijk op bouwprojecten en hun ervaring, hebben ze dus weet van alle nadelen die zicht voordoen binnen de verschillende bouwvormen. Zo weten ze ook hoe bepaalde nadelen opgelost kunnen worden.


Bij de bouw van onze woning hebben we voldoende informatie gekregen. Door hun transparante werkwijze wisten we ook meteen wat we zouden krijgen, de woning oversteeg zelfs onze verwachtingen.