Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Mobiele telefoon ouderen is een echte aanrader!

Tegenwoordig gaan alle technieken zo snel dat het niet eenvoudig is om alles bij te houden. Vooral voor een ouder persoon wordt dit steeds lastiger. Door de kleine toetsen, het moeilijke systeem en de vele ingewikkelde apps kan een ouder persoon vaak niet meer een normale mobiele telefoon omgaan. Een Mobiele telefoon ouderen is dan de uitkomst!

Ook heb ik onlangs voor mijn oma een mobiele telefoon ouderen gekocht aangezien ze voor haarzelf een nieuwe Iphone had gekocht maar hier zoals verwachting niet mee om kon gaan. Ze wilde graag met de tijd meegaan maar helaas gaat dat haar niet meer lukken. Ik heb eerst de webshop bekeken en wat informatie gelezen over de mobiele telefoon ouderen. Door het ruime assortiment zag ik door de bomen het bos niet meer en heb ik maar contact opgenomen met de klantenservice van Worldwide Vision. De medewerker heeft mij vriendelijk te woord gestaan en heeft mij aandachtig geholpen met het maken van de juiste keuze voor een mobiele telefoon ouderen. Nadat de keuze gemaakt was, heb ik de mobiele telefoon ouderen besteld. Deze had ik al binnen een paar dagen binnen. Heel erg fijn want zo was mijn oma ook weer snel bereikbaar. Op de site werd ook aangegeven dat bijna alle producten altijd op voorraad zijn en dat de levertijd daarom zo snel is. Dit vind ik een top service!

Welke functies heeft de mobiele telefoon ouderen?

  • Eenvoudige bediening
  • Grote knoppen
  • Speciale noodknop
  • Ondersteuning voor gehoorapparaten
  • Helder beeldscherm