Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Lichtkoepel

Een lichtkoepel of daklicht zorgt ervoor dat je veel daglicht in huis of kantoor krijgt. Daglicht is gezonder dan kunstlicht. Het zorgt voor de aanmaak van stoffen waardoor je je minder snel lusteloos voelen. In een werkomgeving met een lichtkoepel zal dan ook meestal beter en effectiever worden gewerkt. Bovendien kan er flink worden bespaard op energiekosten. Want doordat daklichten van vlakkelichtkoepel.nl van HR++ glas zijn gemaakt is er geen sprake van tocht of warmteverlies. En vanwege het binnenkomende daglicht is het niet nodig om kunstlicht aan te doen.

De voordelen van een lichtkoepel

Een lichtkoepel zorgt voor een prettige sfeer in huis. Het is erg licht en doordat je via het glas naar buiten kunt kijken krijg je het gevoel wat meer in contact te staan met de omgeving. Om te voorkomen dat het in de zomer door de warmte van de zon in huis erg warm wordt moet je wel voorzorgsmaatregelen nemen. Dat kan door te kiezen voor een lichtkoepel met zonwering. Een andere optie is dat je een daklicht neemt waarvan de ramen open kunnen. Het open zetten van de ramen kan door middel van handbediening, maar er zijn ook versies verkrijgbaar waarvan de ramen elektrisch open gaan.

Volledig afgemonteerd

Als je een daklicht bestelt op de site van vlakkelichtkoepel.nl staat de complete bestelling na enkele dagen klaar. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen, maar het is ook mogelijk om hem zelf op te halen bij de fabriek in Cuijk. Als je de lichtkoepel uitpakt zal je zien dat hij al helemaal is gemonteerd. Zelfs de opstand zit er aan vast. Daardoor is het eenvoudig om het daklicht te monteren. Om te voorkomen dat er in de constructie lekkage of tocht gaat optreden wordt aangeraden om dat door een aannemer te laten doen.