Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Kies een matras wat bij je past

matras 120x200

Vaak wordt er onderschat hoe belangrijk een matras is voor de nachtrust, de verkeerde houding of een te zacht of te hard matras kan ten koste gaan van de nachtrust. Gebeurd dit eens een keer dan is dit niet zo erg, gebeurd het op regelmatige basis dan kan dit invloed hebben op je dagelijkse activiteiten. Stel je eigen matras 120×200 samen om altijd gegarandeerd te zijn van een goede nachtrust. Kijk snel in de webshop van perfecthomeshop.eu voor je droommatras.

matras 120x200

Stel je eigen matras samen

Waar de een behoefte heeft aan een comfortabel zacht matras, heeft een ander lichaam een wat steviger matras nodig. Gelukkig kun je een matras 120×200 helemaal zelf samenstellen naar je eigen wensen, de kern en de toplaag van het matras kun je zelf kiezen. Welk matras je ook kiest, ieder exemplaar is gemaakt van de beste stoffen. Zowel de hoes als het matras zijn geheel met de hand vervaardigd, dit betekent een matras van hoge kwaliteit.

Geschikt voor alle soorten bedden

Wat voor bed je ook hebt, een matras 120×200 is geschikt om te gebruiken op elk soort bed. Wel geeft elk bed een ander comfort, een vlakke bodem geef een stevige ondergrond om op te liggen. Een lattenbodem geeft een iets zachter comfort, wel is het zaak om erop te letten dat de afstand tussen de latten niet te groot mag zijn. Leg je het matras op een boxspring, dan wordt de druk geabsorbeerd waardoor je een fijn en comfortabel bed hebt.