Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Imponeren met handigheden

Voor mannen geboren met twee linkerhanden is het niet altijd makkelijk om even je vriendin of vrouw te imponeren met je handigheden. Vaak komt het erop neer dat je eerst stoer staat te vertellen hoe je dit kastje wel even in elkaar zet, maar na enige tijd sta je gefrustreerd met de handleiding in de hand. Weer niet gelukt! Ben je nu ook helemaal klaar met dit soort mislukte pogingen, dan is dit artikel echt iets voor jou. Hier noemen we namelijk paar dingen die je in elkaar kan zetten, of zelfs bouwen, waarmee je gegarandeerd je vriendin of vrouw gaat imponeren.

Ikea voor het gemak

Jaja, de absolute cliché optie. Ikea is er misschien wel voor bedacht, gemak en toch stijlvol. Met de simpele instructie die meegeleverd worden kan het eigenlijk niet misgaan. Ook heb je eigenlijk helemaal geen gereedschap nodig. Bij je bouwpakket zit namelijk altijd wel iets van een schroevendraaier of een moer. Natuurlijk kun je altijd even je hamer erbij pakken om even stoer over te komen, maar wil je je vingers liever heel houden, dan weet je dus dat het niet nodig is. Niet alle Ikea meubels zijn even makkelijk. Met een simpel boekenbakstje kan echt niks misgaan, maar bijvoorbeeld een tweepersoonsbed met lades eronder kom je echt wel sneller in de problemen. Kijk dus snel even op de handleiding, alvorens je tegen je vriendin zegt dat jij het wel even in elkaar zet.

Vloeren

Ga je voor een wat grotere verbouwing, bijvoorbeeld bij het leggen van een nieuwe vloer, dan kun je ook wat leuke, schijnbaar imposante dingen doen. Het leggen van een vloer is zeker moeilijker dan het in elkaar zetten van een Ikea kastje, laten we dat vooropstellen, maar het is ook niet zo moeilijk als het lijkt. Bijvoorbeeld en beton cire vloer zelf doen is goed te doen. Beton cire en metal stuc zijn een erg makkelijke materie die je maar heel dun hoeft aan te brengen. Door beton cire zelf te doen, kom je gegarandeerd stoer over.