Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

Exact op maat gemaakt

tv meubels

Een televisiemeubel is vaak meer dan alleen bestemd voor de televisie, leuke foto’s en beeldjes worden er ook op neergezet. Een beetje extra ruimte op het meubel is dan ook geen overbodige luxe, met een tv meubel van 3 meter heb je geen ruimte tekort meer. Naast de televisie heb je ruimte om eventueel je apparatuur neer te zetten, of andere leuke dingen als beeldjes. Natuurlijk zijn de meubels verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zowel dicht als open of in een gecombineerde opstelling. De meubels kunnen naar persoonlijke smaak worden gemaakt. 

tv meubels

Verschillende kleuren

Een tv meubel van 3 meter is in de webshop verkrijgbaar in verschillende kleuren, of je nu een wit glanzend model mooi vindt of een houtkleur meubel. Ook de uitvoeringen kunnen verschillen, 3 brede kleppen of vind je een tv meubel met 4 kleppen sierlijker staan in je woonkamer. Voordeel van een meubel wat lekker breed is, dat je kamer ook direct een stuk langer lijkt. Omdat het meubel niet op de grond staat, krijg je het idee dat de grondoppervlakte ook groter is dan een model wat op pootjes staat. Een zwevend model heeft dus voor ieder interieur meerdere voordelen te bieden.

Ophangen van een meubel is eenvoudig

Het ophangen van een tv meubel van 3 meter is eenvoudig te doen, je hoeft niet het hele meubel vast te houden om op te hangen. Heb je de ophangbeugel waterpas aan de wand bevestigd, hoef je alleen maar het meubel erop te hangen. De beugel is speciaal gemaakt om het meubel te kunnen dragen, eenvoudiger kun je een televisiemeubel niet ophangen. Ben je niet handig en wil je dat het meubel voor je wordt opgehangen, dan is dit natuurlijk ook geen probleem. Het meubel wordt altijd compleet geleverd, je hoeft het dus niet eerst in elkaar te zetten.