Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

De voordelen van een Mflor vloer ten opzichte van andere PVC vloeren

mflor

De afgelopen jaren kiezen steeds meer mensen voor een PVC vloer. Er zijn verschillende redenen waardoor mensen liever een vloer van PVC aanschaffen dan een vloer die bijvoorbeeld van hout is gemaakt. Eén van deze redenen is het feit dat je een PVC vloer erg eenvoudig schoon kunt maken. Wanneer je er voor kiest om een vloer van PVC aan te schaffen, zijn er een hoop verschillende merken waar je uit kunt kiezen. Als je onderzoek hebt gedaan naar de verschillende merken heb je vast wel eens van Mflor gehoord. Dat is namelijk één van de grote spelers op het gebied van PVC vloeren. Zijn deze vloeren ook echt beter dan de vloeren van andere merken?

mflor

Verschillen met andere merken

Veel merken die PVC vloeren maken, doen dat op de meest goedkope manier. Daardoor is het produceren van deze vloeren erg slecht voor het milieu. In een tijd waar we ons steeds meer bewust worden van de impact van de mens op de natuur kan dat natuurlijk echt niet meer. Dat is dan ook de reden dat Mflor er voor kiest om alleen materialen met een lage emissie te gebruiken in het productieproces. Op deze manier wordt de impact van deze vloeren op het milieu zo klein mogelijk gehouden. 

mflor

Niet van echt te onderscheiden

De vloeren van Mflor worden gemaakt door echte vakmensen. Dat zorgt er voor dat de vloeren die op hout moeten lijken bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Daardoor kiezen steeds meer mensen er voor om een van deze vloeren aan te schaffen. Het is veel gemakkelijker om deze vloeren schoon te maken dan echte houten vloeren. Dat is een van de redenen dat steeds meer mensen er voor kiezen om een PVC vloer aan te schaffen.