Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

De beste service van Toiletmarkt

Bent u op zoek naar een toilet of een ander onderdeel van de toilet? Dan is het verstandig om te kijken op de webshop van de Toiletmarkt. Zij hebben een zeer ruim assortiment en hierdoor is er altijd wel een perfecte toilet te vinden voor u! Daarnaast maakt u ook gebruik van de beste service van Toiletmarkt.

Service van Toiletmarkt betreft bezorging

Wanneer u een product besteld via de webshop van de Toiletmarkt, zal u het product al de volgende dag in huis hebben. Het is daarbij wel belangrijk dat u het product voor 15:00 uur besteld. Mocht u een product bestellen op een zaterdag of zondag? Dan zal de bestelling de eerstvolgende werkdag, dus maandag, verwerken en kan deze afhankelijk van de door jou opgegeven leverdatum vanaf dinsdag worden geleverd.

Service van Toiletmarkt betreft garantie op producten

Heeft u een product besteld via de website van de Toiletmarkt? Dit is een erg verstandige keuze! U heeft namelijk op ieder product recht op het wettelijke garantietermijn. Hierbij geldt wel dat u het product volgens de instructies moet installeren en dit tevens op een vakkundige manier doet. Daarnaast zal het product ook gebruikt moeten worden voor hetgeen waarvoor het gemaakt is. De service van Toiletmarkt is top!