Ketelhuis Apeldoorn

ketelhuis-apeldoorn.nl

De beste plafondplaten voor de badkamer!

Badkamer plafond

Is uw badkamer aan renovatie toe kies dan voor de badkamer plafondplaten van Heering. Een tijdje geleden was ik bezig met het renoveren van mijn huis. Alle kamers van mijn huis waren aan renovatie toe. Van de woonkamer tot aan de badkamer. Ik merkte dat ook mijn platen van mijn plafond vervangen moesten worden. Deze waren oud en versleten. Toen ik de bouwmarkt bezocht kon ik niet de juiste producten vinden. Ik besloot toen op het internet verder te gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht kwam ik uit bij deze organisatie. Dit bleek voor mij de ideale oplossing!

badkamer plafond

Assortiment

Het bedrijf bleek veel badkamer plafondplaten in het assortiment te hebben. Hierbij had ik de keuze uit verschillende modellen en kleuren. Mijn vrouw en ik hadden altijd als droom om een zwarte badkamer te hebben. Dit was nu zelfs mogelijk! De keuze was gevallen op een model met strakke contouren. Voor een elegante look van de kamer. Binnen enkele dagen werden de artikelen al bezorgd. Ik kon direct verder gaan klussen aan mijn woning. Binnen een paar weken was ik helemaal klaar met de woning. Het resultaat was prachtig. Mijn badkamer is nu een van de mooiste kamers van de woning geworden! Met als kers op de taart dat ik zelfs ingebouwde speakers in de badkamer heb. Nu kan ik ideaal muziek luisteren terwijl ik in bad zit! Ik kan iedereen dan ook aanraden om producten van de organisatie te bestellen. De showroom kan je altijd bezoeken om een impressie op te doen van de artikelen.